Båten uppe

Idag åkte jag och MP förbi marinan för att se så våra båtar låg där vi ville och att allt såg bra ut.

Förra måndagen togs de upp men vi kunde inte närvara vilket ju heller inte behövdes. Nu låg båtarna på samma ställe så blir det lite roligare att vårrusta sen. Plockade hem de sista flytvästarna och dynorna och klappade om henne för näst sista gången i år. Nu återstår bara täckningen och jag längtar redan efter våren, knakande is och Rånö-källans underbara mat och miljö. Skulle ge mycket för en sval julikväll där ute nu med god mat, trevliga vänner och en kall pilsner och sedan krypa ner trött, mätt och lycklig i ett kluckande skrov. Men det är en stund kvar tills dess.

[tags]Båtupptagning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.