ID-dagarna 2006

Så har jag då stått på min första riktiga mässa. Den 11–13:e oktober gick mässan ID-dagarna av stapeln i Factory i Nacka Strand och jag var där med några kollegor från vårt göteborgskontor. Det var kul och mycket folk och bra kontakter skapades som jag hoppas ska sätta lite mer fart på verksamheten. På onsdagen kom Joche förbi och på kvällen träffade han mina chefer för första gången och vi hade ett långt samtal på hotellet om framtid. Min målsättning är att få in honom i firman. Spontant kändes det som om det kommer gå bra även om de var lite svala tycker jag. Men det är ju en stor investering med mer folk såklart. Efter vår träff med cheferna gick vi ut och drack pilsner på Soldaten Svejk.

På torsdagskvällen arrangerades en middag av en stor leverantör vilket tydligen är lite tradition. Middagen bestod av buffé med god mat och dryck men det var ganska segt, kände inte någon. Det blev en tidig kväll.

När mässan tog slut igår var även jag helt slut. Men det kändes som sagt bra och som om det kan ge en del för framtiden.

[tags]Mässa, hjälpmedel, ID-dagarna, Handikappinstitutet, Synskadad, Synskadade, Blind, Blinda, Funktionshindrad, Funktionshindrade, Tillgänglighet, Factory, Nacka, Nacka Strand[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.