11-årsjubileum

Idag var det exakt 11 år sedan vår lilla familj började ta form. Lilla och lilla, inte så liten längre =)

Den 17:e januari 1996 flyttade hon in, kvinnan i mitt liv och det kändes direkt att så här borde det få vara resten av livet. Vi trängdes ett tag i min trånga etta på 32 kvadratmeter med flyttkartonger och två spattiga Labradorer och alldeles för mycket möbler. Det dröjde inte länge förrän det eviga bandet mellan oss, det första av dem — började växa och i november samma år föddes Denise. Då hade vi som tur var övergivit ettan i Farsta till förmån för en tvåa i Handen som kändes som rena lyxen. Nu, 11 år senare har Denise fått tre syskon och vem vet, det kanske kommer fler. Tvåan har bytts mot en tre, en fyra och slutligen, eller hittills kanske man ska säga — ett radhus. Jag har fått min högsta önskan uppfylld näst efter en vacker fru och underbara barn uppfylld, egen båt. Och nu känns det viktigaste att fortsätta ägna oss åt varandraj, vara bra föräldrar och gud nåde den som skiljer oss åt..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.