Fyllefloskler flyger och far :)!

Igår var jag och Joche på SRFs pubkväll efter jobbet. Bara en trappa upp och man var lite törstig :) Det var mycket pilsner igår, särskilt efter pubkvällens stängning och man fick för sig att gå ner till en krog på Götgatan för att ta en till.. Det är äkta orutin :)!

Men jag var inte tillräckligt full — om det nu spelat någon roll — när Grevens fru (eller om det är sambo) kommer fram och säger att ”du har en gammal vän där borta som gärna vill träffa dig”. Jag hamnade i ett kort bryderi. Man ska inte vara långsint, man ska ge människor en andra chans, vi kan alla ändra oss och allt det där. Men det som avgjorde var i tur och ordning dels att jag inte orkade, fanns ingen anledning att ödsla energi på det, dels hade han kunnat komma själv som den man han förr åtminstone gärna ville framstå som. men framför allt, om man ska bikta sig och försonas ska man åtminstone vara nykter. Annars kommer fylleflosklerna som ändå inte betyder ett skit.

Allt detta försökte jag framföra till denna fullkomligt oskyldiga och trevliga flicka som jag och min fru också tappade som vän av bara farten — på ett fint sätt. Det var tur att man var nykter haha. Och nej, han kom inte fram själv heller sen. Det tog verkligen slut den där gången i februari 2002.

[tags]Vänner[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.