Påsk

Nu är påsken över.

Nu har påsken passerat och den var lugn och trevlig. På långfredagen åkte vi alla ut till mina föräldrar på Muskö. Vi tog bussen på morgonen och för ovanlighetens skull var alla fyra barnen på gott humör samtidigt och det var fint väder men lite kallt. Farfar mötte med Mulen vid bussen och barnen blev såklart överlyckliga. Jag och Maria gick längs min barndoms lyckliga grusvägar och det kändes verkligen som om det tinade innuti. Efter en kanongod påsklunch kom storebror med familj och trots att vi i och med det bara var halva syskon och kusinskaran blev vi 14 personer runt middagsbordet, underbart roligt! Denise och Jesper försökte bada i 3–4 gradigt havsvatten men det gick såklart inte. På påskafton var vi tvungna att åka hem tidigt för att fortsätta helgen med middag med Marias föräldrar och lillasyster. Det blev en blandning av påskmat och kött till middag.

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.