Hjälpmedelsvisning Aktiva Synskadade

Denna helg är jag och min kollega uppe på Aktiva Synskadades kursgård uppe i Örbyhus. Det har varit någon sorts teknik/datahelg och vi blev inbjudna för att visa nya hjälpmedel för synskadade.

Det har inte varit så värst mycket folk här men en del ungdomar och intresset har varit bra även om det kanske känns lite överdrivet att vara här en hel helg för att visa hjälpmedel några timmar. Det var ett pass igår och ett idag men mestadels har vi suttit och surfat och mailat och gått lite promenader med hundarna.

Kursgården här uppe är egentligen två hus, ett gammalt värdshus och en gammal skola. Skolan ägs av föreningen och värdshuset hyr man. Jag var här som liten, eller tonåring ganska mycket så miljön är välbekant men det var nog första gången jag är här på säkert 15 år. Men både folket och det mesta andra är sig likt :)

Men idag om någon timme går bussen hem igen och det känns faktiskt skönt. vi har packat ner allt i våra lådor igen och det ska lämnas på kontoret ikväll innan vi får fara hem.

[tags]Arbete, Tjänsteresa, Örbyhus, Tierp[/tags]

Uppsala County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.