Vår kära cykel stulen!

dsc01881 I fredags var vi ute och cyklade en sväng på kvällen. Den natten var den enda på evigheter som vi glömde ställa in cykeln, nu är den borta.

Vid 22-tiden stod cykeln lutad mot vår garageport och när vi kom tillbaka från kvällens sista hundpromenad stod den där. Dumt nog glömde vi ställa in cykeln. Idag upptäckte vi att den var borta. Mirandas hjälm låg slängd på marken, men cykel med barnstol och allt var borta. Utanför vår tomt låg ett porslinsfår som verkar ha stått på någons framsida, alla barnens cyklar var flyttade på och ute vid gatan låg en annan cykel slängd. Av det förstår man att några tydligen haft väldigt roligt den natten. Nu är ju i och för sig vår tandem montainbike ganska speciell så det blir väl både svårt att sälja eller cykla runt med här i närheten men vi har nog ändå inget större hopp om att få tag i den igen. Och dyker den upp igen lär den inte vara i samma fina skick. Så enormt trist att man inte kan få ha sina grejer i fred, men framför allt är man förbannad på sig själv som glömde att ställa in cykeln eller låsa den. Inte en spänn lär vi få ut på försäkringen och en sån cykle köper man inte i
brådrasket, dom är inte gratis.

[tags]Tandemcykel, Cannondale, Mountainbike[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.