Äntligen fredag!

…och äntligen vår!

När man kan sitta på altanen, grilla, äta ute, ta ett glas rödvin, ha hög musik på och barnen leker på gräsmattan. Allt i från den minsta 1½-åringen som springer runt och sparkar på en hink med sin 6-åriga syster, till de större som leker med granntjejen. Då känns det verkligen att man flyttat till eget hus! Allt luktar nyklippt gräs och utslagen syrén och grillat kött. Någonstans spolar någon av möbler eller klipper gräset. Det är verkligen kanon skönt med helg efter en ganska jobbig vecka. Och nu ska jag passa på att njuta eftersom jag redan nu ser hur kalendern fylls av aktiviteter nästa vecka. Imorgon åker vi till mina föräldrars land och har det bra och blir bortskämda. Om vädret så tillåter tar vi med radiostyrda båten och racar lite :)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.