Radiostyrd båt del III

dragon-hobby-challenger1Inget roligt varar för evigt.. I helgen var vi ute på landet hos föräldrarna och tog med vår nya RC-båt ut. Perfekt där med egen brygga och sjötomt. Och visst var det kul! Vi justerade in motorn på alkylatbensin istället för vanlig oljebalndad 95 och till slut gick den riktigt bra. Skönt att slippa blanda bensin varje gång. Alkylat är lite dyrare men det här rör sig om så små mängder.

Men till slut navigerade den in lite våldsamt i en av småbåtarna och fick sin första skada i fören som blev lite intryckt. det lagades med lite eltejp och fungerar förvisso helt OK men inte så snyggt och känns inte så kul på en sprillans, ganska dyr leksak.

[tags]Båtar, Hobby, RC-båt, Radiostyrd, Radiostyrt[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.