Hämtat Fassi

jocke-och-fassi-2Nu är jag hemkommen från Åsa Folkhögskola nere i Katrineholmstrakten där jag hämtat min nya hund Fassi. Jag deltog inte i hela kursen. Först ville jag ha så kallad direktleverans, dvs att tränaren kommer hem med hunden och kör utbildningen hemma. Så har jag haft det med både Teodor och Gustav. Men det gick inte SRF med på den här gången av oförklarlig anledning.

Jag åkte ner i tisdags den 14:e och fick träffa min hund. Hon är lätt tillbakadragen och lite otypiskt asocial men trevlig. Hon kan nog bli duktig. Men under kursen så var hon seg och svårmotiverad och gick långsamt och hängde med huvudet. Men min instruktör och jag tyckte att det nog ordnar sig när vi kommer hem och kan köra i vår riktiga miljö. För det gic att få fart på henne även om hon snabbt gick tillbaka i tempo.

Ikväll är det offshore race i Nynäs och sedan börjar träningen hemma. Det ska bli jättekul!

[tags]Ledarhund, Labrador, Hundar[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.