Nynäs Offshore Race 2007

Har ju blivit lite av tradition att titta på det =)

I år var det dock ingen som ville följa med. MP hade en spekulant på sin båt och därefter åkte han och jag ut med kaffetermos mot Bedarön och ankrade upp bland andra åskådare. Som vanligt kom vi precis lagom till första starten klockan 12 och fick pyssla en stund innan vi lyckades ankra eftersom det bara är sandbotten där. Vi låg nästan ända uppe vid start. Det var blåsigt och på gränsen till att vara för hårt väder för ett bra race. Långa varvet var förkortat så dom hade det nog tufft när dom rundade utanför ramklöv och det guppade rejält inne mellan Bedarön och fastlandet och blåste ordentligt från sydväst. Vi rattade in Nynäshamns närradio och fick på så vis racen recenserade på samma gång. Efter racet tuffade vi hemmåt och avlsutade med middag hemma hos oss.

[tags]Offshore, Nynäshamn[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.