Podcast: Nexxtech talande multimeter

För några dagar sedan bloggade jag och berättade om att jag kom över mitt exemplar av en Nexxtech talande multimeter. Det är för mig ett viktigt instrument som håller på mycket med båtar och radio där det förekommer svagström. Det är viktigt att veta att man har rätt spänning och att man vänder polerna rätt för att inte kortsluta när det gäller likström. Vidare kan Nexxtech mäta motstånd och kapacitans och lite sådant.

Idag finns ett nytt avsnitt av SmartTech Podcast där jag berättar just om detta nya mätinstrument.

[tags]Podcast, Poddradio, Podradio, Multimeter, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Hjälpmedel, tekniska hjälpmedel, Handikapphjälpmedel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.