Ny mobiltelefon, Nokia E90

nokia-e90I lördags beställde jag en ny mobil, en Nokia E90 som är deras nya communicator. Jag har behov av en telefon som går att synca med PC på ett bra sätt. Jag blev så glad när det stod i specarna att denna kunde syncas med Active Sync. Jag har haft sådana gruvliga problem med Nokia PC Suite så jag bara inte kan använda det.

Men det visade sig nog vara en sanning med modifikation. Det verkar finnas ett businessprogram för att synca med Active Sync mot Exchange, men som det nu verkar inte mot vanlig PC. Det är i så fall väldigt trist.

Jag har i alla fall fått telefonen och den är trevlig i handen. Jag gillar storleken även om de kunde haft lite mer tydligt åtskilda knappar. Men knappsatsen är åtminstone rak och inte förskjuten så det kan nog funka.

I övrigt har den radio, inbyggd GPS och jag gillar tangentbord om det funkar att använda.

[tags]Mobiltelefohn, Mobiltelefoner, Mobiltelefoni, Nokia, Nokia E90, Symbian, Symbian 60, Symbian S60, Nuance, Talks, Wayfinder, Wayfinder Access, GPS, Skärmläsare, Synskada, Synskadade, Funktionshindrad, Funktionshindrade, Funktionsnedsättning, Blind, Blinda, Tillgänglighet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.