Podcast: Nokia Podcasting Software

Alla gravt synskadade som vill kunna använda en mobiltelefon fullt ut är hänvisade till mobiltelefoner från Nokia. Mobiltelefonerna måste dessutom ha operativsystemet Symbian 60 för att det ska gå att installera en så kallad skärmläsare som läser upp allt som händer på telefonens skärm.

Och att hitta ett program för att prenumerera på podcasts är inte heller helt lätt. För PC finns en som fungerar.

I det här avsnittet av SmartTech Podcast berättar jag om den programvara som finns för Nokias Symbian 60-telefoner. Det är en mycket enkel och smidig programvara för att prenumerera och lyssna på poddar.

[tags]Podcast, Poddradio, Podradio, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Hjälpmedel, tekniska hjälpmedel, Handikapphjälpmedel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.