Besök på huvudkontoret

I onsdags bar det av ner till Göteborg och huvudkontoret för att arbeta och umgås. Så mycket umgänge blev det väl inte den här gången heller :-) På torsdagen höll jag i ett seminarie om GPS-baserade hjälpmedel för synskadade och det gick jättebra.

Idag har jag haft en utbildning i samma ämne samt träffat vår revisor för uppläxning i allmänhet. Sedan gick tåget hem vid 17-tiden och hemma vid 21-snåret. Och nu har man kommit upp i över 6000 poäng på SJ Prio som ger gratis kaffe vilket gör tågåkandet väldigt trevligt.

Imorgon väntar lite uppföljning med hunden men det blir nog inte så allvarligt.

[tags]Tjänsteresa, Stockholm, Göteborg, GPS, Navigering, SJ, SJ Prio[/tags]

En kommentar till “Besök på huvudkontoret”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.