Båten avtäckt och vaxad

Nu äntligen är båten avtäckt och vaxad samt bottenmålad.

I år slog jag nog reckord i sen start men det har vart så mycket annat på spisen på helgerna med jobb och radioamatörutbildning och liknande. Och de få lediga helger som funnits har det regnat. Men denna dag bjöd på strålande sol. Några av barnen åkte ut till farmor och farfars landställe och badade och lekte hela dagen medans vi andra målade och vaxade pärlan. Alltid lika glädjande när man ser resultatet efterråt. Lite otäckt bara att båten rörde sig i bockarna när man gick på den vilket jag fick påtala för marinan. Det var klart obehagligt att gå på den. Men nu är det äntligen klart och i veckan ska den förhoppningsvis sjösättas. En hel del jobb återstår. förutom vaxning invändigt och en rejäl rengöring så återstår en del elarbeten. Men jag hoppas få lite mer tid nu framöver.

[tags]Båtar[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.