Konsert med Sanna Carlstedt, HURRAAA!!!

Hon är verkligen underbar! Vilken utstrålning och energi!

Det är tredje spelningen jag lyckas gå på och det blir bara bättre och bättre. Idag spelade hon på Blidösund som gjorde en tur ut till Waxholm och tillbaka till stan igen. Mathias Holmgren var gästartist och inledde med tre låtar och han — måste jag motvilligt medge — har blivit både seriös och helt OK att lyssna på. Men sen kom prinsessan av alla kungariken på jorden kompad av Johan Johansson och sin man Daniel. Två underbara spelsätt med visor, kärlek, politik och snusk =) Nästa gång jag har möjlighet att komma spelar hon på kulturhusets tak tillsammans med Kajsa Grütt, tro mig Sanna, jag är där!

[tags]Sanna Carlstedt, konsert, Blidösund[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.