Ny mjukvara till Ericsson W21

ericsson_w21Som jag skrev tidigare i år så skaffade jag mobilt bredband för att inte ha fullt så tråkigt på mina tjänsteresor — eller jag menar vara mer produktiv när jag är ute och reser :-). Det blev en Ericsson W21 WLAN router med anslutning till mobilt bredband. I dagarna kom ny mjukvara till den så nu ska routern ha stöd för HSDPA. Jag har just uppgraderat den och det verkade gå bra trots att jag inte riktigt följde instruktionerna för uppgradering. Man skulle ha slagit av WLAN-modulen för att frigöra mer minne för uppgraderingsprocessen men den punkten läste jag inte. Men allt gick bra ändå. Även om jag inte gjort några trafiktester ännu så står det
åtminstone ibland HSDPA i mode-fältet. Men där jag nu befinner mig har jag alldeles för alternativ mottagning för att det ska gå att testa.

[tags]Mobilt bredband, Mobiltelefon, Mobiltelefoni, GSM, 3G, UMTS, HSDPA, Ericsson, Ericsson W21, WLAN, Router, Trådlöst, Trådlöst nätverk[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.