Mixerbord

behringer-ubb1002Igår fick jag mitt mixerbord som jag beställt. Tanken är att kunna göra podcasts lite lättare. Jag driver ju SmartTech podcast som rapporterar om allehanda tekniska hjälpmedel för synskadade. Och hittills har jag bara spelat in med en enkel MP3-inspelare och ett simpelt redigeringsprogram. Kanske kan det bli lite bättre nu.

Detta är en 6-kanalig ganska liten smidig mixer som även kan köras på batteri om man skulle behöva det. Just nu har jag bara problem med att det är så låga ljudnivåer men det verkar vara så det är på den här lite enklare modellen. Men det lär garanterat ändå underlätta.

[tags]Ljud, Podcast, Podcats, Mixer, Mixerbord, Behringer[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.