Podcast: LGH TW1 talande effektmätare

Här om dagen skrev jag och berättade om ett talande mätinstrument för amatörradiobruk. Instrumentet kan mäta uteffekt, reflekterande effekt och ståendevågförhållande. Det är ett mycket bra instrument och jag har två stycken, en för kortvågsbanden och en för 50MHZ, VHS och UHF-banden. Tyvärr verkar det som om dessa instrument är på väg bort från marknaden så som många andra bra grejer och jag verkar ha lagt beslag på några av de sista exemplaren.

Dagens SmartTech Podcast-avsnitt berättar om dessa mätinstrument!

[tags]Podcast, Poddradio, Podradio, Amatörradio, Kortvåg, VHF, UHF, Synskada, Synskadade, Blind, Blinda, Hjälpmedel, tekniska hjälpmedel, Handikapphjälpmedel[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.