Registrerat mig på Facebook

Ungefär som sista människan på jorden — det är bara mamma kvar typ — så har jag registrerat mig på Facebook :-). Jag har tidigare ignorerat det på grund av någon odefinierad princip, antagligen den där — allt som är på som alla gör vill jag undvika — man vill inte vara en main-streamer. Men nu tog alltså nyfikenheten överhanden och jag hade gruvligt tråkigt :-)

Nu har jag laddat upp profilbild och börjat söka efter vänner, kollegor, familjemedlemmar och bekanta och bläddra igenom deras vänner för att se vilka man känner och det blir snabbt en hel drös. Fast redan nu undrar jag vad man ska alla dessa kontakter till? Har man inte hörts förr, kommer det bli annorlunda nu? Jag behöver bara gå till mig själv, jag som aldrig orka sitta och uppdatera sidor och skriva vad jag gör, ladda upp bilder, skicka små söta kramar och björnar och allt vad det är. Jag som har fullt upp med vår hemsida.

Men OK, jag ska göra ett ärligt försök och se var det leder och vara en öppen och mottaglig individ för en gångs skull :-).

[tags]Facebook, Internet[/tags]

En kommentar till “Registrerat mig på Facebook”

  1. Nu har det gått en månad och jag har 79 vänner varav några gamla klasskamrater från förr. Och visst, vi har växlat meddelanden men det går trögt för att jag är trög.. Kan liksom inte komma på vad man ska skriva. Men det går nog bra :-)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.