Fika med Sandra :)

Idag träffade jag o Miranda, Sandra o Molly över en fika.. De va jätte jätte länge sen vi sågs, eller rättare sagt, vi träffades sist när Molly föddes :) o de är ju fem månader sen :)

Miranda va så söt. Först va hon jätte blyg o vågade inte prata med Sandra Men till mej sa hon , va söta ögon Molly har, o öron.. hihi.. så söt :) Men hon vågade inte klappa eller gå fram. Inte förän senare,, då frågade hon Sandra, får jag klappa Molly, o sen vågar jag de :) h a ha.. så hövlig :)

Molly är ju så söt, o så snäll.. man vill bara äta upp henne :)

Nu ska vi försöka ses hela familjerna över en middag snart,, de ska bli så kul.. de va ju jätte länge sen jag träffade Ella!!!!! så jag hoppas vi ses snart igen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.