Resa till Linköping

Så var det då åter dags för resa i tjänsten. Den här gången bär det av mot Linköping och hjälpmedelsvisning. Oftast detsamma, tåg, hotellrum, middag på stan och några pilsner i baren innan man som nu, hamnar framför datorn på rummet tills det är dags att sova. I de här lägena är jag oerhört glad att jag har mobilt bredband som är min räddning — till och med på tåget ner kan man periodvis köra både MSN och mail.

På den här mässan ska vi väl visa det vanliga, någon punktdisplay, läsmaskin och lite telefoni. Roligast att prata om denna gång var vår nya OCR-kamera EyePal som tar ett foto av ett papper med text och tolkar det och sedan läser upp det i datorn. Riktigt kul.

[tags]Tjänsteresa, Linköping, Hjälpmedel, Synskadade[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.