Bus eller godis

Så var det då åter dags för den årliga skrämselhögtiden. Barnen förbereder för fest och bokstavligen spökar ut sig. Men Miranda kör sitt eget race såklart :-)

Vi har även i år förpackat godis i bajspåsar och såklart är det segt godis som ger en mysig konsistens när man får påsen i handen :-). Helst skulle den vara varm också men det går ju inte. men just det där med bajspåsar var en hit förra året, klar äckelvarning :-)! Men i år har det hittills varit lugnt och vi har inte fått dela ut påsarna än.

[tags]Haloween, Alla helgons dag, Barn, Familj[/tags]

5 reaktioner till “Bus eller godis”

  1. Jodå dom fick godis så dom klarade sig :-) Finns dom i vårt kvarter som tar det där med betydligt större allvar. Skickar bort barnen och sedan börjar spöka ut tomten med uppstickande händer ur rabatterna, projesera figurer på garageporten och till och med har ljudanläggning ute som spelar spökljud. För att inte tala om kläderna som dom vuxna lägger ner massor med pengar på.

    Nä, som allmän högtidshatare spenderade jag med glädje kvällen först framför familjefilmen ”Spökhuset” och sedan ”När Lammen Tystnar”, det tyckte jag var helt lagom :-)

  2. Ha ha ha…..klockrent att lägga slemmiga godisar i bajspåsar!! *asg*
    Och ungarna såg ”hemska” ut!!! Roligt!!Hoppas dom fick tag i mycket godis!!

  3. Jag är inte heller så mycket för högtider över huvud taget faktiskt förutom midsommar då :-). Och vi håller inte på och spökar ut huset och tomten. Att barnen klär ut sig och går runtoch tigger godis, där går gränsen :-)

  4. Hehe, kul idé med bajspåsarna! :) Ungarna får det säkert jättekul. För egen del är jag rätt nöjd med att slippa Halloween, men vem vet. Jag befinner mig i Varnhem nu så Arn kanske kommer och hälsar på. :P

    Pass på, jag har bytt blogg-adress!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.