Lillebror på besök

Så har lillebror varit på besök. Han kom i måndags och åkte hem vid 15-tiden idag. Det var väldigt länge sedan vi sågs, 2005 eller så, så det kändes verkligen som på tiden. Det är ju den enda av mina syskon som jag har något intresse av att träffa. Den andra lever ett tragiskt liv med 4 barn som far illa. Det sägs ju alltid att om man haft en pissig uppväxt så brukar man omedvetet och ofrivilligt göra om samma misstag. Jag har verkligen kämpat för att det inte ska bli så och jag påminner mig själv varje dag. Men hon är den som ger sina barn det vi fick när vi var små fast 20 gånger värre. Bara hennes äldsta lyckades komma bort och verkar bli något vättigt av vilket är skönt för henne och borde verkligen även hända dom andra. Men det där med att komma bort hemifrån kanske är ett släktdrag :-).

Men att brorsan var här var som sagt väldigt trevligt. Långa nätter och mycket kaffe, snacka, lyssna på musik och surfa precis som vanligt. Sedan tvingade jag honom i arbete med båtarna såklart och även det kändes perfekt, åtminstone för mig :-). Att få åka iväg, göra lite ”pojkiga” saker, det har jag saknat.

Nu har han åkt hem och jag hoppas två saker, att han snart kommer tillbaka — att det inte dröjer fullt lika länge till nästa gång, och att han står emot att förtal, skitprat, lögner och trams som sker i hans närhet. Skit dras till oss som egentligen fått mer än nog av skit. Men mest av allt hoppas jag nog att han klipper sig (ja, nu är det ju jag som är långhårig :-)) och skaffar ett jobb, helst nära här och långt därifrån :-).

Och nej, bilden är inte nytagen men vi glömde faktiskt rycka fram kameran och ta färska foton :-(

[tags]Västervik, Lillebror[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.