Lördagsarbete

Jocke gör demo på Sophie ProSå har man stått på utställning hela lördagen. Som tur var var det bara på söder i stan, dessutom i samma hus som vi har vårt kontor. Så när vi samlades på jobbet i morse och intog en starter i form av kaffe, var det inte särskilt långt att gå eller släpa saker.

Alla tre huvudkonkurrenterna var där såklart. Lite liten bordsyta fick man i år men det gick bra och vi fick ta med allt småplock istället för de lite större skrymmande prylarna. Det var det vanliga upplägget med en kamera, OCR-maskin, GPS-utrustning och lite annat kul. Mycket folk om än lite rörigt upplägg med både utställning och information i samma lokal. Kanske inte perfekt.

Men nu är dagen slut och vi har ätit en hamburgare på chefens bekostnad när man offrar sin helg på det här viset. Ont i huvudet och tjut i öronen av allt sorl har jag och hemma väntar födelsedagskalas. Denise fyller 12 och vi ska ha mormor och morfar, Jenny, Jonas, Ulrika och Mattias med barn på besök. Jag som redan nu är helt slut och helst skulle vilja ha det tyst och lugnt. Jättetrevligt med folk i huset, det är det alldeles för sällan, men kanske inte just precis idag :-)

[tags]Arbete, Mässa, Födelsedagskalas, Barnkalas, Barn, familj[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.