Kaffe är viktigt!

obhnordica_kingofcoffeeNär vi flyttade in på nya kontoret nyåret 2007 så var prioritet 1 att skaffa en vättig kaffebryggare. Det blev en andrahandslösning eftersom bryggaren vi absolut ville ha var slut i alla butiker jag hade tillgång till. Så det blev ”lillebror” till den bryggaren. Förvisso en OBH Nordica, men inte kungen av alla bryggare , King of Coffee!

Men idag behövde vi ändå ut och shoppa så då tog vi oss i kragen och fixade en. Den gamla har definitivt bryggt ett antal kannor under dess levnadstid och nu smakar det verkligen mer rävgift än vad man stå ut med. Den gamla bryggaren har nu vandrat ut genom dörren, tvärs över korridoren och ut i gorvsoprummet och fått ge plats för en ny och nu blev det genast en helt annan smak på grejerna även om ny kaffebryggare smakar lite skit i början. måste köras in tror jag men det ordnar vi kvickt på det här stället.

[tags]Arbete, Kaffe, Kaffebryggare, OBH Nordica[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.