Då va de vinter

I morse när klockan ringde halv åtta så va de bara att gå upp o se glad ut :) Emilia ska på träning kl kvar i nio. Kollar ut.. o shit. de SNÖAR!!! Barnen är överlyckliga.. :) Ja ja tänkte jag.. de e ju bara o kämpa på , vi måste sju till träningen..

Så halv nio beger vi oss iväg. Jag tar Jeppe cykel istället för min egen, jag har för tunna däck så jag hade nog halkat ihjäl mej med den.. :) Jeppe har ju mountinbike, så de va ju hur lätt som helst o cykla på de. Emilia tyckte de va jobbigt.. men vi kom fram til slut.. Men hennes kedja hade hoppat, så vi fick gå sista biten.

Sen när vi skule hem, kunde jag inte fixa kedjan, jag är så dålig ha ha .. Så vi fick stanna till hos Ulrika oMattias så fick Matte hjälpa mej med henens cykel så vi kom hem nån gång.

O nu har barnen ute o leker på gatan, har snöbolls krig. :) jag ska väl gå ut i eftermiddag kanske med Miranda o åka lite pulka, men just nu är jag trött .

[tags]Vinter, Kyla, snö, Snöboll, Snöbollar, Snöbollskrig[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.