Helg! Lugnet före stormen

Så nu är det tydligen helg igen. Jag som hatar den här årstiden av bara helvete och känner mig trött, ledsen, ensam, rastlös, uttråkad, oinspirerad, kraftlös och apatisk! Ja visst, en väldans massa adjektiv som inte passar ihop, så förstå hur det känns inuti!? Hur ska någon någonsin kunna förstå mig när jag inte ens gör det själv? Och varje vinter känns det som om jag slösade bort våren och sommaren och inte tankade tillräckligt eftersom jag känner mig helt slut, tömd, bränd och knäckt redan i november..

Men nu är det alltså helg och vi ska ha Egge och Karin på middag. Tycker om att ha bra vänner omkring mig. Även om det ibland är skönt när folk lämnar huset och det blir tyst och lugnt så infinner sig alltid ”när alla vännerna gått hem”-känslan och man känner sig övergiven och ensammast i hela världen. Märklig känsla det här kaoset :)

Nästa vecka brakar stormen lös, då ska här ut och resas i tjänsten. Måndag och tisdag ska ägnas åt leveranser och installation och förberedelser och så dyker det alltid upp något oplanerat man måste göra. På onsdag åker Joche en sväng till Uppsala, möter mig på centralen på eftermiddagen för tågbyte mot Dalarna. På torsdag kväll bar det av mot Örebro och på fredag bär det av hem igen för en ny helg. Då har den veckan också hunnit gå utan att man hunnit tänka. Hem och andas och packa om och på söndag bär det av mot göteborg och hem på tisdag kväll för att genast montera inför en stor visning på onsdagsförmiddagen. Det lär säkert bli en rejäl reseskildring och lite bilder här framöver.

Nej, nu ska jag gå hem, no more deep shit för idag :)

[tags]Vinter, Vinterdepression, Depression, Ledsen, Vardag, Trötthet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.