Kommande boken ”Mia – Sanningen om Gömda” del III

I dagens upplaga av Medierna i P1 talar man om Monica Antonssons kommande bok, ”Mia – sanningen om Gömda”. I programmet får ”mannen med de svarta ögonen” Osama komma till talls och man berättar om boken. I programmet framkommer inget nytt som inte redan kunnat läsas på Monica Antonssons blog. Lyssna gärna på avsnittet som sändes lördagen 6:e december (idag) kl11.03. Programmet dyker inom kort upp i Mediernas MP3-arkiv.

* Hör Medierna i SR P1 från 2008-12-06
* Läs Monica Antonssons blog
* Läs mitt första bloginlägg i ämnet: Kommande boken ”Mia – Sanningen om Gömda”
* Läs mitt andra bloginlägg i ämnet: Kommande boken ”Mia – Sanningen om Gömda” del II

[tags]Monica Antonsson, Mia Eriksson, Maria Eriksson, Liza Marklund, Kerstin Weigls, Piratförlaget, Gömda, Asyl, Mias hemlighet, Emma Mias dotter, Mias systrar, Mia sanningen om Gömda, Trossen, Paradiset, Kvinnomisshandel, Misshandel, Förföljelse, Boktips, Böcker, Sveriges Radio, Sveriges Radio P1, SR, SR P1, Medierna[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.