En riktig helvetesdag…

Denna för mig näst sista arbetsdag före jullednigheten var en riktig mardröm. Jag tror vi slog reckord i antal bokningar, 8 stycken på samma dag och den planerade inventeringen kan man säga fick skjutas på framtiden. Hela den här veckan har gått i samma tecken. Alla vill ha sitt avklarat före jul såklart. Vi har i skrivandets stund dessutom bokat in en leverans till en kund imorgon vid 13-tiden. Det blir Joche som får ta det eftersom det är i Hökarängen. Men ändå, en lördag!

Igår fick vi dessutom chefligt OK på den städmaskin vi haft till låns denna veckan. Den har fungerat riktigt bra. Även om det kommer ta tid och gå fram och tillbaka med den där så är det långt ifrån samma sak som att handskura.

Nu håller vi på att ladda inför kvällens spelning på Snövit med Sanna Carlstedt. En sak är dock helt klar, jag behöver vara ledig!!

[tags]Arbete, December, Jul, Julledig, Julledigt, Julledighet, Stress, Trött, Trötthet, Städa, Städning, Städartiklar, Städföretag, Städfirma, Städmaskin, Städmaskiner, Dammsuga, Dammsugare, Lokalvård, Damm, Skräp, Smuts[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.