HURRAAA Sanna!!!

HURRAAA Sanna, Johan, Fredrik och Peter!

Jag blev så glad när det dök upp en ny post i hennes lista över kommande spelningar, kändes som evigheter sen. Men nu var det dags igen, igår på restaurang Snövit på Ringvägen. Sanna Carlstedt, Johan Johansson och hemliga gäster som visade sig vara Fredrik Af Trampe och en för mig ny förmåga, Peter Faxvall. Och såklart, Sannas man och basist Daniel Berg!

Fredrik spelade två låtar och därefter kom Johan på scen. Har är en grym artist och plockade dagen till ära fram en del gamla låtar. En av mina favoriter är ”Världens bästa dåliga exempel” och sedan en för mig helt ny låt som förutom att den innehöll 12 tonartshöjningar också var rejält deppig. Så katastrofdeppig text att man blev riktigt glad :). Den låten måste jag få tag på. Johan var kompad på bas av Rickard Donatello.

Efter Johan var det paus innan nästa artist klev upp på scen, Peter Faxvall. Så när det var Sannas tur var stämningen på topp! Hon är en strålande och energisprakande artist med en fantastisk röst! Bortsett från att ljudet var kass och att publiken var respektlös och satt och pratade och skrek under spelningen, så var hon kanon som vanligt.

Uppdaterad 2014-07-03

Låten släpptes en tid senare på skiva och kan åtnjutas på Spotify:

[tags]Sanna Carlstedt, Johan Johansson, Fredrik af Trampe, Peter Faxvall, Rickard Donatello, Konsert, Musik, Snövit, Stockholm, Södermalm[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.