Kallelse till kurs

Idag fick jag och Fassi kallelse till sista grundkursen för Ledarhundsförare. Den ska äga rum den 2–6:e mars på Almåsa kursgård i Västerhaninge så det är åtminstone nära hem.

Under veckan blir det säkert som vanligt, en del teori om skötsel och vård av djur, teori om lydnad och praktiska övningar i lydnad, hinderbana, stads- och landsvägskörning. Detta är ju min fjärde hund så man börjar kunna upplägget :) Och jag är glad att det inte är uppe i Solefteå eller som senast, nere ppå någon kursgård i Sörmland eller om det var Småland. Skummade igenom deltagarlistan och det kommer väl inte bli någon jätte-partyvecka hehe.. Jag återkommer säkert i mars med bilder och berättar hur det går.

[tags]Hund, Hundar, Labrador, Labradorer, Ledarhund, Ledarhundar, Dressyr, Hunddressyr, Kurs, Hundkurs, Almåsa, Haninge, Västerhaninge[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.