Så härlig söndag!

idag är det en sådan där härlig söndag, en sådan man önskar var själva sinnebilden för vinter — ja, förutom att det inte är någon snö. Men det är lagom kallt, allt vått har frusit och solen skiner och man verkligen känner hur den fyller på kroppen med ny energi! Och det känns som den stora odefinierade klumpen i magen rubbas en smula. Men så går vi snart mot ljusare tider igen, imorgon vänder det!

Nu sitter jag i bil på väg till IKEA. Kanske inget jättekul sätt att fira en så härlig dag på. Man borde vara ute och gå en lång, lång promenad istället. När vi kommer hem är det ju mörkt igen. Men för att kunna fira jul måste vi köpa nya stolar. Jag ska passa på att köpa ett nytt skrivbord till min data och radiohörna. Men vi lär inte vara ensamma där…

[tags]December, Vinter, Snö, Kyla, Jul, Julhandel, Julfirande, IKEA, Möbler[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.