Daaaata….

ÄNTLIGEN har jag fått en fungerande data igen så jag kan surfa och lyssna på musik. Min stationära data har ju total kolat, nått som inte står rätt till där, och konstigt är väl inte det då den har några år på nacken.

Så nu har jag fått en bärbardata av min kära syster och jocke. TAAAAAACK!

Den är inte den bästa, och inte den snabbaste MEN den fungerar, och det är det som räknas, sen att den låter som en gräsklippare när man ber den öppna ett program är ju en sak, men lite charmigt e det! Ska formatera om den tänkte jag så kanske den mår lite bättre! :)

Just nu håller jag på med maten inför kvällen. Det blir tandoori kyckling a la jenny, med ris och hemmagjord klyftpotatis och hemmagjord bearneisesås… Mumma, hoppas såsen inte skär sig bara!

Ska bli så mysigt, ska bjuda hit min bästa vän Carro och hennes snubbe Tobbe på middag, för att fira att Carro tog sin uska Examen i onsdags. GRATTIS gumman! Är så stolt över dig!<3 Nu kommer jag använda dig som sjukvårdupplysningen…*hypokondriker* haha.

Sedan efter middagen kommer några polare över, ska dricka lite öl och vin och spela spel och även fira Michelle som fyllde 21 år i förrgår. GRATTIIIS!! :)

Det kommer nog bli en mycket trevlig kväll, eller hoppas på det ialf! Jag är inte kanske i den bästa formen just nu för att festa, men inget blir ju bättre av att sitta och deppa.

Snart är det ju julafton också! Lääängtar efter julskinkan och laxen! Känner mig lite dålig, då jag e så pass gammal nu så jag borde köpa julklappar, men är man arbetslös så är man! Förlåt familjen! Nästa jul får ni dubbelt:P

Nä, hade nog inte igentligen så mycket att skriva om, utan kände mest för att blotta min dag här…typ…^^ haha…

Jahopp, nu bär det av mot köket och förbereda allt och diska så man slipper göra så mycket efter!

Ha en trevlig lördag!

hejpa!!

[tags]Datorer, Deppa, Middag, Jul, Julmat, Julklappar, Vänner[/tags]

En kommentar till “Daaaata….”

  1. Du behöver inte känna nån ågren för julklappar, det gör ändå jag för hela världen så det räcker ;) Dessutom är vi också fattiga i år. Dessutom tycker ju inte JAG att vuxna måste byta grejer med varann. Men det är ju neggo-jag det..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.