Mellandagspyssel

Nu när julen är slut och alla klapparna är öppnade och barnen till och med har hunnit tröttna på sina nya leksaker så infinner sig alltid samma situation. Just nu ligger dom i en hög på golvet och krälar på varandra och utstöter läten som påminner starkt om en gammal ninjafilm :) Garaget och vardagsrummet ser ut som ett bombnedslag av julklappspapper och kartonger. Våra två IKEA-besök bidrog ju kraftigt till en samlingen också. Vi behöver akut komma till tippen och flörta med svärfar som kanske kan köra och soptunnan är full trots att det är mer än en vecka kvar till tömning!

Imorgon måste jag åka in till jobbet en sväng och ta emot en kund. Hade nog aldrig bokat in det om det inte varit för det nödvändiga onda att inventera lagret. Skulle ha gjorts före jul men den fredagen slog vi ju rekord med 8 kundbokningar under en och samma dag, snacka om panik!

Men sedan blir det ledigt igen över nyår och en bra bit frammåt. Frågan är bara om det blir så vilsamt när barnen är så rastlösa och frustrerade och inte har något att göra. Gatan har blivit så tom på jämnåriga och årstiden inbjuder liksom inte till lek utomhus. Snöfritt, kallt och mörkt.

Idag har vi varit en sväng i centrum och köpt lampor till garaget, lite takkrokar för att kunna montera kökslampa och gipsankare för att kunna sätta upp belysning i hallen på översta våningen. Själv har jag försökt vara lite konstnärlig och montera båtens ratt och ena propeller på väggen invid mitt skrivbord :) Jag var ganska ensam om att tycka det var en bra idé. Nä, Emilia höll såklart med pappa att det var tufft, vad tycker ni? Kommentera gärna, jag tål kritik och kommer ändå inte ändra mig :)! Tyvärr köpte jag bara en krok på IKEA så det fick bara bli en propeller än så länge. Men eftersom båten har duoprop-drev måste såklart båda extrapropellrarna sitta på väggen. Uppdaterad bildinfo när det är gjort kommer :).

Annars lätt huvudvärk, julskinkan är slut och inget gott i skåpen. Dessutom har kaffekannan pajat så man får improvisera lite när det ska bryggas kaffe. Eländes elände :)

[tags]Jul, Mellandag, Mellandagar, Nyår, Windy 22, Propeller, Ratlös, Rastlöshet, Barn, Kaffe[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.