Kompletterande IKEA-besök

20081226014Idag var vi tvungna att åka till IKEA igen för att komplettera. Denise skulle fått en dagbädd i julklapp men vi kunde inte välja så hon fick sin julklapp i efterskott och följa med och välja istället.

Det var ett jobbigt IKEA-besök denna gång. Ganska mycket folk men inte någon speciell trängsel. IKEA är ju numera rätt smart byggt förutom kassaköerna då förståss. Sedan var det säkert mycket på grund av att vi stannade lite för länge vid de mer tråkiga avdelningarna som små jävla kuddar och annat tråkigt trams =) Vi mötte UP och MP på fiket vilket såklart var en trevlig överraskning.

Denna gång blev det ett likadant skrivbord som jag köpte till Mia, samma stol och en skrivbordsstol åt Jesper. Lite allmänt plock som kändes lätt ostrukturerat och oinspirerande denna gång. Kanske handlar det mer om att man inte ska besöka den butiken allt för ofta. Två gånger inom loppet av en vecka är för ofta =)

[tags]IKEA, Möbler, Arbetsrum, Inredning, Heminredning[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.