Nyårsförberedelser

Värst vad kreativ man kan bli ibland. Lite som med barnens energi, man undrar vart den kommer ifrån =) Idag har varit en aktiv dag. Pratat med båda bröderna i telefon samtidigt som jag försökte sätta upp de två sista överskåpen i köket som blivit kvar ovanpå frys och kyl. Men det var svårt att göra det själv, skruva och hålla i de tunga skåpen samtidigt. Lillebror tipsade mig om att hans barndomskompis finns i närheten och att han säkert var sugen på att hjälpa till. Lite skumt kändes det att ringa, vi har inte sets eller hörts på många år men jag tänkte lite wild and crazy får man lov att vara :)

Frans och hans tjej Silla och deras ettårige son Gidion kom på besök och förutom att uppsättandet av skåpen helt plötsligt gick som en dans så var det väldigt trevligt att träffa dom. Silla har jag bara hört gott om men aldrig träffat förrän nu och hon var mycket trevlig. Efter skåpen fikade vi och hade trevligt.

Men Vid 18-tiden var vi tvungna att ila iväg till rusta för att handla Fyrverkerier. När vi kom dit var allt roligt tyvärr redan slut. Så det blev tre raketsatser med 8 i varje, en låda med blandat godis och en tårta. Inte alls något som kommer ge oss en seger i gatans fyrverkeritävling :) Imorgon ska jag kolla vidare på rusta i Huddinge, på en butik i stan och Överskottsbolaget och se om de har något roligt kvar. Annars får vi nöja oss med det vi har.

Imorgon kommer UP och MP med familj på besök trots att MP är grymt sjuk. Hoppas inte det blir värre.

På nyårsmenyn står lax. Jag vet inte om vi bestämde oss för hasselbackspotatis eller fetaostsallad bara men gott blir det garanterat. Eftersom MP går på penecilin så får jag väl sköta drickandet själv och imorgon blir det Landsorts lager från Nynäshamns bryggerier dagen till ära :)

[tags]Kök, Inredning, Renovering, Nyår, Nyårsafton, Nyårsfirande, Nyårsmeny, Nyårsmiddag, Fyrverkerier, Raketer, Smällare, Förkyld, Förkylning, Penecilin, Medicin[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.