Ensamma på nyår

Så verkar det som om vi blir ensamma pånyår. UP och MP stannar hemma på grund av sjukdom. Barnen är sura både för det och för att fyrverkerierna är slut i de mest närbelägna butikerna och det småttiga vi fick tag på tycker även jag är lite lätt tråkigt. Men nu utan gäster kan det faktiskt kvitta. Laxen får stanna i frysen, så cyklar vi upp och handlar lite oxfillé istället. Kändes på något vis som ett antiklimax. Jag som sett fram emot trevlig långrandig middag med god pilsner och god efterrätt. Fyrverkerisegern får vi släppa till grannen, det är han väl värd och vi får ta igen det nästa år :)

Efter handlingen ska jag roa mig med att sätta upp handtag på skåpen vi satte upp igår och kanske montera överskåpet till vår TV-möbel. Vid tre-tiden kommer Joche och lämnar Skip som vi ska vara hundvakt åt medans Joche och väninna roar sig på Ålandskryssning. Just det vet jag inte om jag är så avundsjuk på heller.

[tags]Nyår, Nyårsafton, Nyårsfirande, Nyårsmiddag, Nyårsmeny, Mat, Middag, Fyrverkerier, Raketer, Smällare, Kryssning, Åland, Hundvakt, Ledarhund[/tags]

En kommentar till “Ensamma på nyår”

  1. Trist att det inte blev som ni hade tänkt. Tolvslaget blev inte som jag hade tänkt kan jag säga. Jag tappade bort hela mitt sällskap och gick vilse på Masthugget så jag fick inte se så mycket fyrverkier som jag hade tänkt. :(

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.