Misslyckat IKEA-besök

Idag fick vi skjuts av svärför för att försöka rätta till felet med vårt Bestå Burs överskåp där vi fått tre gavlar istället för två gavlar och en mittdel.

När vi kom dit var det hur mycket folk som helst. Köer in och i rulltrappan och jag var glad att vi bara bestämt oss för att gå raka vägen in, titta på hyllnumret på den möbeln samt passera krokar och belysning och på båda avdelningarna komplettera med varor vi visste var dom låg. Allt detta gick smidigt även om det gick med snigelfart längs gångarna på grund av alla människor.

Väl på ta-själv-lagret visade det sig att hyllan som skulle innehålla möbeln var tom. Men ovanför uppe i taket låg det sex exemplar av den möbel vi skulle ha. Så vi ställde oss snällt i kö i infodisken och bad dom plocka ner en med trucken. Men nej, det gick inte. Det gör man av säkerhetsskäl bara två gånger per dag och nästa tillfälle var 15.30 och då var klockan bara 13.

Så det var bara att gå ut genom kassorna, och vänta tills tiden var inne var inget alternativ när man är klar och har kommit så långt som till ta-själv-lagret.

Denna gång provade vi deras nya självscanning som gick hur fint som helst, tack och lov för det, för köerna ut genom de vanliga kassorna var gigantiska!

Så, det blir till att återvända vid annat tillfälle. Jättekul… Men vi lyckades åtminstone komplettera med ytterligare en rislampa Duderö till vardagsrummet. Nu står dom en i varsitt hörn och jag måste motvilligt erkänna när ingen hör, att jag gillar formen på den lampan :)

[tags]IKEA, Möbler, Vardagsrum, Heminredning[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.