Nya året..

Nu har år 2008 precis passerat livet och blivit ett minne blott. Under året har jag många roliga upplevelser och minnen som kommer följa mig till graven men även ett gäng tråkiga händelser. Men det är väll så livet ska vara, upp och nedgångar. Utan nedgångar märker man ju inte uppgångarna.

Stina kom in i mitt liv, jag kom ut ur ett dåligt förhållande för gått, träffat ett gäng mycket trevliga människor, och gjort små resor som varit otroligt roliga. Vänner har flygit till himlen aldeles för tidigt(Rest in peace) och jag har gjort klantiga saker som jag fått sota för. Men som sagt, det är ett minne blott och livet går vidare.

Så sjukt det där igentligen. Även fast tiden står still ibland i hemska tider så går ändå livet vidare. Man vaknar upp efter två månader och upptäcker att fan, tiden går och jag står kvar, och då får man den där känslan av att man är ett litet pollen som flyger med vinden, varken sig den vill eller ej. Den flyger vidare, och sitt trygga hem är ett minne blott. Och man kan inget göra.

Tiden kontrollerar oss, och vare sig vi vill eller ej så kommer den alltid gå, den stannar inte upp för att man själv gör det. Därför har jag lärt mig en av dom viktigaste sakerna i livet detta år, att inte stanna och blicka bakåt, utan gå samtidigt som man blickar bakåt. För vi alla har ett mål som vi ska nå. Och det hjälper inte att stanna, för tiden går! Tick tack, tick tack!

Livet är som en bok, vare sig man ville ller ej så tar en rad slut, och man börjar på en annan! Kapitlen tar slut, och höjer ribban till nästa, och rätt vad det är så är boken slut. Då e det slut! The end, stopp, och noll! Så då har man två val… Stå stilla och skriva en halvdan roman, eller gå framåt och skriva en otrolig bok som har alla olika kategorier i sig. Det lär bli en best seller! (stavning?)

Ja ja…Då e det… Nu börjar ett nytt kapitel för mig och jag ahr många planer för detta år, och jag hoppas jag kan genom gå alla.

Har börjat en nu. Idag började jag plugga, en konstkurs på malmfältens folkhögskola. En kurs där jag får lära mig mer om teckning, och akvarell målning. Känns JÄTTE kul och jag ser framemot detta något enormt! Så nu jävlar kommer tavlorna ramla in här! Dessutom har min kamera som var ”trasig” lagats av (harkel:P)Jockes tydligen magiska händer. För så fort han tog den i händerna fungera den normalt igen. Så ja, det va en billig reparation:P Så nu ska jag snygga upp konst sidan här inne med ordentliga fotton som inte missvisar färger och dylikt!

I år kommer även om allt går som det ska Stina få valpar. Har en kompis vars pappa har en renrasig Labbe vid namn Master som ville ha valpar efter honom, och jag ville ha valp efter stina så vi slog ihop och ja! Går alla undersökningar och sådant som vi vill så blir det valpar till våren! :) Master och Stina skulle ge otroligt fina valpar ihop, båda är av den bredare typen, men ändå inte den klassiska ”utställnings”varianten utan av den äldre varianten. Båda kommer från mcket fina linjer och två mycket bra kennlar. Inga sjukdommar etc. så troligen går allt otroligt bra!:)

Jag ska även föröska hitta ett jobb detta år så jag får in pengar. Drömmen är ju att kunna fly boet i år, men ja, det får vi se hur det blir med det! En sak i taget som mamma alltid säger till mig!;)

Nä, nu har jag skrivit av mig lite skit, och ska väll pallra mig ut med hunden! Usha…Det e SÅÅÅ kallt nu! 13 minus igår nu är det 8 minus. Och jag e inte ensam om att frysa, Stina har börjat frysa om tassarna så hon haltar mellan varven. DÅ får man stanna och värma lilla tassen och sedan gå vidare för att stanna igen och värma en annan. Vet inte om det bara är tassarna, eller om det är köldkramp som det så fint heter. Som gör att musklerna i benen stelnar, eller om hon tom kabnske fått svamp som gör ont. Men har inte märkt av att hon slickat sig mer undertassarna inne eler så så tror mer på köldkramp. Blir det ännu kallare s blir det att köpa täcke till henne eller nå slags benvärmare.

Ush…Hatar hundar med kläder men ja, vad gör man när ens älskling fryser!

Förhoppningsvis så kommer väll kanske Stinas blogg igång här snart så jag kan skriva om henne där istället!:)

ja ja, god fortsättning och allt sådant!

Hej hopp!

[tags]Vinter, Vinterkyla, Kyla, Kallt, Hundar, Labrador, Labradorer, Valpar, Hundvalpar, Hundvalp, Hunduppfödning, Kennel, Kennlar, Foto, Fotograf, Fotografera, Fotografering, Kameror, Systemkamera, Konst, Akvarell, Målning, Teckning, Folkhögskola, Plugga[/tags]

Stockholm County, Sweden

5 reaktioner till “Nya året..”

  1. Haha nä du behöver inte ändra, jag har ju fått påpeka det nu :) Men något muppigt var det med spegeln första gången så jag föreslår ändå att vi tar in den när och om vi ska in med vår ocksås om faktsikt märkligt nog också fungerar nu igen.

  2. Haha, jaha, förlåt…Ska jag ändra till JOckes magiska händer då:P

    Ja, många vovvar som får köldkramp…Tur att kylan inte håller på så länge här så man slipper hålla på med fula täcken och ful skor. SÅ fult med kläder på hundar..haha!

    haha naw, söt vovve… Tänk om stina kunde vara så söt istället för att stanna bara:P Trots hund! haha

  3. Farris och Teo och Faxe gjorde också så och Sazza som jag hade för länge sen klättrade upp i famnen när vi stod och väntade på tåg när det var kallt ute, så söt!

  4. Fassi haltar oxå mellan varven nu när de är kallt.. hoppar liksom fram, de fryser nog jätte mycket om tasssarna, stackarna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.