Lyckligaste dagen i mitt liv!!

Idag för 13 år sen var den största dagen i mitt liv, eller den o sedan den 17 januari :)
Jag kommer ihåg, hur jag försökt att i smyg få tag i ett telefon nummer, til Jockes mobil, o jag hade lyckats :) Satt på jobbet ( ja jag jobbade faktiskt då :) ) o va så nervös att jag kunde dö. Ville bara lyfta luren o ringa.. men vågade inte riktigt..

Men så ringde min telefon Svarade, o där va han :) Jag trodde jag skulle ramla av stolen :) blev så himla lycklig. Vi skrattade när jag berättade att jag tänkt ringa honom presis, men han hann först.

Vi pratade länge. OM allt.. o mycket,, Mycket om mitt ex som va ett svin..

Redan nån månad tillbaka så hade Jovke o jag i smyg gått med hundarna o försökt att ses så ofta vi bara kunde.. så de fanns nåt stort där, de kände jag, han va den jag ville leva med resten av mitt liv!!

Kommerr ihåg hur jag ibland lyssnade ut, efter Jockes ledarhunds klocka,, kände igen den.. hihi.. o då vart de väldigt akut, min hund va väldigt kissnödig :)

I telefon bestämde vi att jag skulle ta mitt pick o pack o sticka ifrån min snubbe, o flytta hem till Jocke. De skulel vi göra på onsdagen, detta va måndag. Jag skulle ringa mej sjuk, näst kommande dag o packa medan idioten jobbade.

Allt kändes så själklart.. samtidigt som jag va rädd, tänk om jag skulle bli påkommen,, Jag klarade inte av att göra slut med honom, var bara tvungen att dra..

Jag kommer inte ihåg så mycket sen, tiden mellan samtalet med Jocke o den dagen jag flyttade in.. Jag har för mej att jag packade mina saker på tisdagen,, Pratade med Jocke i telefon massor.. o jag längtade så de gjorde ont.. Allt kändes så rätt..

Så kom onsdagen den 17 januari… Vaknade tiiidigt.. sen minns jag itne så mycket.. Jag kommer ihåg att ja gpackade minna sak som om jag skulle åka till jobbet. Tog Faxe, min vovve o min väska, sa hej då, o gick.. FAst inte till tunnelbanan,,, utan upp i skogen.. där jag kunde se, när han åkte iväg.. så jag visste att kusten var klar..
Kommer ihåg att jag mötte Jocke, som var på väg från tvättstugen när jag kom ut ur porten.. de va konstigt.. vi sa knappt nåt till varandra.. :)
Jag stod ialla fall o väntade i skogen oo kedjerökte, livrädd att nån skulle se mej :), kände mej som en brottsling eller nåt :).. ha ha.. jag va så nervös, men så lycklig.

Sedan var de bara o gå o ta hissen upp til Jocke o kliva in i mitt nya liv, med en underbar man, som jag älskar mer en något annat!!!!!!!!

[tags]Familj, Barn, Kärlek, Förhållande, Relation, Flytta, Ex, Sambo, Flytta ihop, Bli ihop, Packa, Gifta, Sjukanmäla, Sjukanmälan, Tvättstuga, Hund, Hundpromenad, Skog, Röka, Kedjeröka, Ledarhund, Liv[/tags]

Stockholm County, Sweden

2 reaktioner till “Lyckligaste dagen i mitt liv!!”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.