13 år, och fler ska det bli :)

Oj vad fint hon skriver här nedan :)

Och idag är det den 13:e årsdagen i vårt gemensamma liv, och i sommar är det 7 år som gifta. Tiden går vansinnigt fort!

Och visst var det en stor dag när vi bestämde att flytta ihop, efter en självande höst av fester och en växande förälskelse, första kyssen i hissen och nyårsfirandet 1995/1996 där vi hade vattenkrig och till slut hamnade i ett vakum som varade några sekunder. Minns inte om vattenjakten slutade vid diskbänken eller under köksbordet :) Men inget hände då mer än just den där korta stunden när det kändes som om allt avgjordes och var ömsesidigt.

Den morgonen, idag för 13 år sedan, det var en onsdag har jag för mig, trodde jag fortfarande hon skulle ändra sig. ända tills det ringde p dörren och vårt nya liv började. Bitterljuvt till en början i en enda stor våg av kärlek men samtidigt förkrossade partners utanför som på olika sätt försökte ändra tillbaka allt som det var.

Och jag minns fortfarande när jag frågade på fullaste allvar om hon ville bli mor åt våra barn. Jag minns inte riktigt att det bara var någon vecka eller så efter att vi flyttat ihop, men det var ointressant, jag menade var enda ord och har aldrig ångrat mig!

Men vårt liv där i min trånga etta blev ohållbart, dels på grund av våra respektive ex, dels på grund av att vi både 2 personer, 2 hundar och en väldans massa saker i en etta på 32 kvadrat, men kanske mest på grund av det som började bli resultatet av vår kärlek som inte syntes än men snart skulle göra det desto tydligare. Den 31:a maj 1996 flyttade vi till Vallavägen i Haninge. En underbar 2:a på gatuplan med en stor altan med en gräsmatta utanför. Kändes som rena drömmen, och det var där vi två blev tre ;)!

Nu är det 2008 och vi är 6 stycken där hon som kom först snart blir tonåring, helt otroligt!

Men som Stefan Sundström sjunger: ”Amors pilar föll som regn över en smal madrass, du hade ingen säng. Det är klart att vi låg kvar, och det är klart att det blev barn. Nu har vi dubbelsäng och ingen tid att ligga kvar.”

[tags]Familj, Barn, Kärlek, Förhållande, Relation, Flytta, Ex, Sambo, Flytta ihop, Bli ihop, Gifta, Hund, Hundpromenad, Skog, Ledarhund, Liv[/tags]

Stockholm County, Sweden

En kommentar till “13 år, och fler ska det bli :)”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.