Planering för antennbygge del III

skiss_dipolbyggeIkväll har jag fått svar på Facebook från vår ena granne att det varhelt OK för dom att låta mig fästa min förkortade 80-metersdipol i deras hängränna! Jättekul! Jag skickade ett litet meddelande här om veckan på Facebook och frågade om de sett mina lappar och vad dom tyckte och var nästan på väg att försöka övervinna min blyghet och gå över och ringa på och fråga. Dom verkar väldigt trevliga så jag hade nog överlevt även det =) TACK M & M!!

Nu återstår bara våra andra grannar men dom får jag nog ringa eller gå över till. Det är minst lika viktigt att dom säger OK för att det över huvud taget ska bli av. Annars finns det inget annat sätt för mig att bygga antenn här i omårdet.

Den 28:e ska jag ner på SK0QO på antennbyggarkväll då det ska lindas spolar och greja. Det kan bli riktigt kul!

[tags]Amatörradio, Kortvåg, Elecraft, Elecraft K2, SK0QO, Antenn, Antenner, Dipol, Halvvågsdipol, Trådantenn, Trådantenner, Grannar, Grannsämja, Radhus, Haninge[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.