Fel på Comhem och TV3 del II

Idag ringde Comhems felanmälan upp oss. I december gjorde jag en felanmälan (läs här) efter som ljudet på TV3 lät konstigt och sedan dess har vi inte hört något men problemet kvarstår.

Nu hade en tekniker ”varit ute och skruvat lite” men tydligen inte brytt sig om att jacka in hörlurar någonstans eller ringa på hos nån för att göra en test. Och säkerställer man inte att det jobb man gjort verkligen gav eller inte gav resultat, blir det backjobb och allt tar längre tid.

Nu har dom bokat in ett teknikerbesök hemma hos oss den 9.e februari. Så dom verkar fortfarande tro att felet ligger hos mig trots att fler i området upplever samma sak. Dock inget hot om att få betala själv men det kommer nog.

[tags]Com Hem, Comhem, TV, Kabel-TV, KabelTV, Kundtjänst, Kundservice, Felanmälan, Support[/tags]

Stockholm County, Sweden

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.