Skönt med helg, eller?

Nu är klockan slagen fredag och om några timmar tänker jag lämna min arbetsplats. Normalt förknippar man juhelgen med vila, sovmorgon, té och scones i soffan framför morgon-TV och lite sådant. Och när våra helger var ungefär så fnös man åt alla vars liv var uppbokade med träning, tävling, köra barn hit och dit, måla fassaden, snickra staket, kakla badrum, lägga innertak och diska..

Och nu har vi det ungefär så själva. Inte många helger har varit fria efter nyår. Visst är det kul att två av kidsen hittat något dom tycker är kul, men när lördagar startar kl7 med samma gnäll och bråk som vilken vardag som helst, då känns det inte bra längre.

Nu i helgen åker Maria med Jesper på tävling i tidig gryning medans jag går med Emilia på träning, hem och städa huset för att få trevligt middagsbesök och på söndag ut till marinan för en båtvisning — tack och lov mitt på dagen.

Och nu när man sitter här halvkrasslig och ganska trött och led är det inte överdrivet kul att se fram emot.

[tags]Familj, Helg, Vardag, Barn, Fritidsaktiviteter, Fritid, Ledig, Ledighet[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.