En dag i stan

spikskor-new-balance-lds605Trots halsont, rethosta, trött och matt och hemma från jobbet, kände jag för att göra något, rastlös av att bara sitta inne. Så jag blev lättad när hela familjen hade ärende in till stan för att jaga spikskor till Jespers kommande tävling eftersom han redan vuxit ur de han fick i höstas när han började tävla.

Först besökte vi Runners Store på Vasagatan mitt emot T-centralen för att köpa spikskor. Därefter gick vi på jakt efter Kjell & Company på Kungsgatan för att komplettera mitt kontaktbehov till radiohörnan.

Därefter tog vi en promenad genom stan ner till Medis för att käka på Burger King. Från Kungsgatan traskade vi Drottninggatan ner och det var soligt och varmt, mycket folk ute och goda dofter och riktigt vårigt. Men när vi kom ner till riksdagshuset och gick in i Gamla Stan kom slasket tillbaka igen, osopade gator och jag blev både kall och blöt om fötterna =(

Äta på Burger King är alltid gott även om personalen är rörig och toaletterna grymt äckliga. Känns trist på en restaurang och man vill bara därifrån.

Sedan skyndade vi oss hem och jag kände mig lite trött och besviken på att det kändes som vår först, men att jag nog var ute lite för tidigt och hoppades på för mycket. Men känslan var skön så länge den varade och det var faktiskt riktigt skönt att vara utanför hemorten igen. Nu blir det kvällsté och sova och försöka komma till rätta med halsen och hostan.

[tags]Stockholm, Drottninggatan, Kungsgatan, Gamla Stan, Friidrott, Spikskor, Kjell, Burger King, Vårväder, Vår, Sol, Slask[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.