Vill ha sommar…

Nu sitter jag här, precis vaknat, nästan! Tog en väl behövlig sovmorgon idag! Gud va skönt det var att ligga kvar i sängen när killen gick till jobbet klockan 6 imorse, skadeglad som man är!:P Somnade om till lite skön musik, och drömde om sommaren!!!

Roligaste med drömmen var att det hände inga konstiga saker som det brukar i drömmar, utan jag var ute, det var varmt och jag gick och drack te (kanske lite konstigt!) på morgon prommisen med Stina. Men gud vad jag blev besviken när jag vakna! Kunde det inte bara varit sommar? eller ialf vår?

Iofs så börjar snön nu att töa bort, och jag hoppas med HELA mitt hjärta att detta var den sista snön vi får se nu fram tills nästa vinter. Alla här hemma lapar sol så fort den tittar fram! Hunden blir sprallig, katterna har letat sig fram till varenda solstråle på golvet och ligger och solar! Rambo, ena katten skriker panikslaget framör blakong dörren och vill gå ut! Stackars Rambo, han skulle trivas så bra som utekatt. Men det går inte när man bor i lägenhet!

Och jag mår bättre idag! Sitter och smyg planerar min sommar! Vi ska ut i skärgården jag och några polare! Packa väskorna med tält och stormkök. Ta lillbåten från årsta och dra till små små obebodda öar som Carros pappa berättat om! Ta färgan över til större öar och bara leva! Leva med havet, leva med svenska sommaren, leva med naturen! Fan längtar så!

Ska försöka hitta ett sommarjobb också och samla ihop pengar då snubben vill åka utomlands! Dock funderar jag på att vi ska spara pengar till nästa vinter och dra till nått varmt och mysigt ställe då istället! Är ju lite emot att åka ifrån svergie på sommaren! När den väl är här ska man njuta av den här, tycker jag! Dessutom skulle en utomlandsresa sitta bättre på vintern! Vem vet, kanske minskar vinterdeppet både innan och efter!? Dessutom har man ju då något att se framemot när hösten börjar komma och kylan biter i kinderna!

Några festivaler blir det nog inga iår! Det skulle vara swerock då men det kostar ju aldeles för mycket! Öland roots skulle jag faktist kunna tänka mig att åka till igen! Smutsigt, äckligt, ja! MEN, campingen och området ligger precis vid havet, så man sitter mesta delen på stranden, badar och dricker pissöl! För att senare på nätterna är det drum and bass fester på stranden! Dessutom är den billig, och den är bara i två dagar! Och det klara man ju ! Dock är vägen hem så hiiiimla hemsk! Nä får se hur det blir där! Kompisar förösker även få med mig till hultan! Men fan! Näää… Jag SKA göra hultan en gång i mitt liv, det tycker jag är ett måste som festivalmänniska! Men tror faktist inte jag kommer trivas alls! Men vem vet! Rooskilde har jag alltid velat till men även det är för dyrt för iår! Nä, jag tror jag känner för en lugnare och trevlig sommar i skärgården! Tänkte även låna landet på Årsta lite mer denna sommar! Så hiiimla mysigt att vara där! Tio minuters promenad avstånd till fin strand och havet och
båten! 20 min till torget! Grilla, sola, ha vattenkrig, ta långa skogspromenader, fiska, åka båten! Vill flytta ut dit på sommaren! Myyyyyys!

Nä, slut drömt för idag! Oavsätt hur mkt man planerar känns det som att man gör ca en tredje del av vad man velat! Varför???? Fan blir så trött på mig själv ibland! De e sommar, det är väll bara ligga i! Aja! Sen valparna på det! Om det blir något! Nä fy fan! Det blir som det blir!

Nu ska jag käka frulle, och sätta på mig kläder och rulla ut och hämta dagvovvarna och ta en skogis tänkte jag! Fan kanske ska kolla om syrran vill med! På en offroad tripp i skogen! Så tråkigt att gå själv!:)

Hej hopp !

[tags]Vinter, Vinterdepression, Snö, Vår, Längtan, Sommar, Sommarvärme, Sol, Skärgård, Skärgården, Camping, Båt, Båtar, Resa, Sommarjobb, Vinterresa, Värme[/tags]

En kommentar till “Vill ha sommar…”

  1. En hård, solvarm skråvlig klippa under rimpan och mot bara ben, vågskvalp och sjöfågelskrik, lite för varm pilsner, svagt kluckande mot båtskrov och doft av kolgrill.. fan.. =)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.