Trött men trevlig lördag

Denna dag började ganska segt på grund av gårdagens äventyr. Men jag kan ändå inte riktigt sova efter vin, sprit och öl utan valde att följa med till Emilias träning som började klockan nio. Men i idrottshallen somnade jag på bänken — eller nja, jag blundade lite bara och det var ganska skönt =)

Väl hemma igen efter en macka till frukost gick det bra att sova en stund medans barnen tittade på film vilket var väldigt uppskattat.

Så vi var ganska utvilade vid halv tre när min gamla vän och kollega från UUNET och hans barn kom på besök. Det var evigheter sedan vi sågs och vi har bara träffat det äldsta barnet på Egge och Karins bröllop 2004. Men då var han ett år och gjorde inte så mycket väsen av sig.

Nu hade pysen blivit 6 och fått en lillebror som var 4. Vi käkade pizza och sallad — det var liksom en sån dag idag för oss där det lämpade sig väl, prattade en omåttlig mängd gamla minnen. Barnen lekte ovanligt bra och vi såg knappt röken av dom och som vanligt hade dom ingen alls lust att skiljas åt när det var dags att åka hem.

Det var i vart fall trevligt och nu ska vi försöka se till att det inte går 5 år mellan gångerna vi ses. Redan på torsdag ska vi försöka ses det gamla järngänget över en pilsner och en bit mat, något som även det ska försöka bli en tradition. Vi ska ses på antingen Soldaten Svejk eller Charles Dickens.

När per och de båda mini-Per:arna åkt hem stegade vi till OKQ8 för att komplettera med lite lördagsmys inför TV-kväll. Jag tror det blir en tidig kväll för min del eftersom jag ska jobba lite imorgon.

[tags]Lördag, Träning, Trött, Vänner, Kollegor, Kollega, Tradition, Mat, Öl, Pilsner, Soldaten Svejk, Charles Dickens[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.