Lite helgarbete

Så var man då hemkommen från en knapp halvdag ute på Almåsa Konferens i Västerhaninge. Synskadades riksförbund arrangerar en helg där ute och jag var inbjuden som leverantör för att visa hjälpmedel. På det viset var helgen perfekt, en stor del av vår målgrupp samlad på ett och samma ställe, men upplägget var som vanligt inte helt optimalt. Vi fick som utställare betala en ganska ordentlig avgift men fick inte speciellt mycket tid till vårt förfogande. Grundtanken var en halvtimme under en fikapaus och seminarier på 2 x 20 minuter. Jag förstod direkt att upplägget skulle spåra ur. Under kaffepausen vill folk så klart fika så då hade vi inte särskilt många besökare. Under vårt första 20-minuterspass hade vi bra med deltagare men till andra sittningen kom ingen, då hade upplägget havererat och vi hade bara några enstaka sporadiska besökare.

Så ur det perspektivet var det en ganska hög timkostnad även om det var helt uteslutet att inte stå där alls. Hoppas bara man fick något förmedlat. Jag stod kvar även över lunchen och hade bara 2 besökare innan jag riggade ner och åkte hem med min plastlåda.

Men jag är rätt nöjd ändå. Hann säga det jag tänkt i stort sett. Det jag är direkt missnöjd över var väl att jag nte hann dela ut visitkort eller fånga mejladresser. Jag får hoppas att folk minns oss och hör av sig själva.

Jag har deltagit i ganska många liknande helgvisningar och det är ganska ofta upplägget är rörigt eller alldeles för lite tid i förhållande till kostnad och vad det ger. Men jag hade ju nära ut dit och det började vid halv elva så dagen är inte förstörd på det viset.

Ute töar det. Jag hann inte springa ner till Horsfjärden för att se men antagligen ligger den isfri igen.

Nu väntar en halvhektisk vecka. Halva företaget är på en stor mässa i USA men det ska nog funka ändå.

[tags]Synskadad, Synskadade, Hjälpmedel, Handikapphjälpmedel, Almåsa, Almåsa Konferens, Horsfjärden, Konferensanläggning, Konferens, SRF, Synskadades Riksförbund, Tö, Töar, Töväder, Arbete, Mässa, USA[/tags]

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.